Despre noi

          Cu o experientă vastă în realizarea construcțiilor integrate (civile, industriale, agricole, etc.), certificată conform standardelor de calitate, LINCOLN SERVICE investește permanent în echipamente și utilaje performante, in tehnologii de ultima generatie, precum si in modernizarea si reinnoirea parcului auto.                                                                                                
                  
          Aceste investiții sunt susținute de personalul motivat, stabil, marcat de competențe tehnice ridicate și cu o pronuntată amprentă creatoare, dar și de prezenta unui management eficient și cu experientă acumulată în domeniu.

          Cumulul acesta de eforturi permite societatii LINCOLN SERVICE să abordeze cele mai diverse și complexe lucrări in construcții.

          Ceea ce ne diferentiaza este tocmai faptul ca ne adaptam foarte repede pietei. In acest scop, LINCOLN SERVICE  a dezvoltat si o alternativa eficienta in domeniul transportului intern si international de marfa. Totodata, colaboreaza cu societatea LINCOLN MOBCONSTRUCT in vederea productiei de usi si mobilier din lemn masiv, PAL melaminat sau MDF. www.lincolnmobconstruct.ro

          Vă propunem să redescoperiți calitatea lucrărilor de construcții și operativitatea serviciilor de transport.

          Ca si garantie a inaltului standard de calitate a lucrarilor noastre de constructii, va prezentam mai jos certificarile noastre: